Børnehaven Tusindfryd

Børnehaven er bygget i 1999 og har plads til 40 børn. I dag har vi en normering på ca. 35 børn i alderen 3-6 år.

Vi bor på landet og har let adgang til både skov og mark. Lidt længere væk ligger ”Hylke strand”, som er et smukt område på sydsiden af Skanderborg sø med en lille sandstrand.

Vi bruger natur og legeplads flittigt og elsker udendørsaktiviteter.

Vi har et tæt samarbejde med vores nabo – den lokale anneksskole, som har børn fra 0.-2. klasse (S.F.O. har dog også 3. klasse.) Skolens S.F.O. samarbejder vi også flittigt med. Vi har morgenpasning i børnehavens lokaler og er også meget sammen i ferierne.

Hver sommer holder vi en stor fælles sommerfest, som er et kæmpe tilløbsstykke med sang musik og underholdning fra både børn og forældre.

Skolen har en gymnastiksal, som børnehaven også benytter. Byen har et meget aktivt foreningsliv, og – efter aftale med forældrene – følger vi gerne børnene til gymnastik eller fodbold.

Børnene er inddelt i aldersopdelte grupper om formiddagen. Her har vi mulighed for at give børnene en tryg base og stille dem overfor passende udfordringer, som de kan vokse af og få succesoplevelser af.

Vi tror på, at tryghed er forudsætningen for udvikling, og vi bestræber os på, at børnene møder den rette balance mellem sjov og halløj og ro og fordybelse.

Åbningstider

Tusindfryd har åbent fra 6.30 – 17 dog kun til 16 om fredagen.

Desuden har vi nogle lukkedage, som er fastlagt i samarbejde med bestyrelsen.

Ud over lederen er der ansat 3 pædagoger og 1 P.G.U’er. Desuden kan vi somme tider have studerende eller praktikanter.

Børnehaven Tusindfryd
Hylkevej 56, Hylke
8660 Skanderborg
Tlf.  30543592