Hylkes Aktive Livsnydere

Hylkes aktive Livsnydere er en forening, der bygger videre på Hylke Seniorklub, som blev startet i 1968, men som har ligget i dvale i de seneste år.

Medlemmerne er personer med tilknytning til Hylke, med god tid og lyst til at bruge tiden sammen med andre til forskellige aktiviteter, gode oplevelser og hyggelige timer, fortrinsvis i dagtimerne. Alle er velkomne.

Der indbydes til fællesmøde den sidste tirsdag i hver måned i klublokalet, hvor der drikkes kaffe, snakkes, synges og fortælles om løst og fast i Hylke, om arrangementer siden sidste møde og alle kan bidrage med forslag til kommende arrangementer.

De glade livsnydere i Hylke

Formålet er at få folk af huse til forskellige aktiviteter, at kunne være med til at gøre en indsats på mange områder i og for Hylke, for at give medlemmerne positive, fælles oplevelser og skabe nye netværk omkring de fælles interesser.

Der arrangeres gåture hver fredag kl. 10 fra sportspladsen, virksomhedsbesøg, foredrag, biografture, teaterture, blomster-kreativiteter, stavgang, heldagsture og meget andet. Hver onsdag kl. 10 spilles krolf, se mere her:

Hvis du vil vide mere om Livsnyderne så kontakt:

Irma             tlf. 20215097     irma8660@gmail.com

Valborg         tlf. 22812955     valborghaagaard@gmail.com

Anita            tlf. 26743620     uffej@privat.dk

De glade livsnydere i Hylke