Forsamlingshus

Hylke Forsamlingshus – byens naturlige samlingssted

Hylke Forsamlingshus er et af de største forsamlingshuse i Skanderborg Kommune med plads til 120 spisende gæster. Forsamlingshuset er af brandmyndighederne godkendt til 150 personer. Forsamlingshuset drives og vedligeholdes af Hylke Borgerforening og har i 2018/2019 gennemgået en større renovering. Vi glæder os til at vise dig det flotte resultat.

Arrangementer

Hylke Borgerforening afholder arrangementer af forskellig art, så både børn, voksne og ældregrupper bliver tilgodeset. Igennem disse forskellige arrangementer varetages borgernes tarv, og der tilstræbes et stærkt, aktivt og socialt landsbyliv.

Der er faste og traditionsbundne arrangementer som for eksempel julefest og fastelavnsfest for børn. Udover disse faste arrangementer, laver Hylke Borgerforening også andre sporadiske arrangementer og samarbejder gerne med andre foreninger i byen.

Under Hylke Borgerforening hører Støtteforeningen for Hylke Forsamlingshus, som via forskellige aktiviteter, heriblandt cykelløb og loppemarked, skaffer økonomiske midler til vedligeholdelse og modernisering af Hylke Forsamlingshus.

Leje af Hylke Forsamlingshus

Hylke Forsamlingshus kan lejes af alle, og hvis du er medlem af Hylke Borgerforening kan du tilmed leje det til en favorabel pris.

Se mere om priser og regler på forsamlingshuset hjemmeside www.hylkeforsamlingshus.dk, hvor der også er aktivitetskalender og billedgalleri.

Hylke forsamlingshus