Børnehaven Tusindfryd

Den integrerede institution “Tusindfryd” er normeret til 9 vuggestuebørn og 29 børnehavebørn i alderen 3-6 år.

I Hylke er der også en skole med 0.-2. klasse, som er bygget sammen med børnehaven. Både børnehaven og Hylke Skole er en del af Landsbyordningen Virring.

Målsætning
Vort mål er at skabe tryghed for børn og forældre i deres hverdag i børnehaven. Modtagelse og aflevering af børnene ønsker vi skal ske i en atmosfære af tryghed og tillid for både børn og voksne.

Som personale vil vi møde børnene med åbenhed. Vi vil høre og se det enkelte barn, som det er i sig selv og i sammenhæng med andre. Vi erkender, at alle børn er forskellige og har krav på at blive mødt, som dem de er, og på det niveau de er på.

Ved at være tydelige modeller for børnene, vil vi støtte dem i at udvikle ansvarsfølelse i forhold til deres omverden og den verden, de er en del af. Vi vil bidrage til, at børnene får sejre, ligesom vi vil give plads til at fejle.

Vi vil være støttende og vejledende i forhold til de uoverensstemmelser, der opstår. Vi mener det er vigtigt, at barnet hjælpes videre og oplever sig forstået. Vi ønsker, at børnene gradvis udvikler evnen til at håndtere/mestre de uenigheder eller forskelligheder, der opstår.

Med udgangspunkt i børnenes alder og udvikling vil vi skabe rum og rammer for legen. Børnenes leg fortjener at blive mødt med respekt. Derfor bestræber vi os på at vise børnene muligheder frem for begrænsninger.

Vi ønsker at skabe gode traditioner for både børn, forældre og personale. Hertil vil vi lade os inspirere af dansk kultur og traditioner.

Vi mener, at samarbejdet mellem personale og forældre er vigtigt for barnets trivsel, og vi vil møde forældrene med respekt og tillid.

Hvis du vil vide, hvordan en dag i børnehaven foregår, så læs mere her.

Tusindfryds åbningstider

Mandag        6.30 – 17.00

Tirsdag          6.30 – 17.00

Onsdag          6.30 – 17.00

Torsdag         6.30 – 17.00

Fredag           6.30 – 16:00

Sig altid goddag og farvel til en voksen, og giv besked, hvis der er andre end jer selv, der henter barnet, eller hvis der er særlige forhold omkring barnet, som vi skal være opmærksomme på. Vi vil også gerne vide, hvis barnet er syg eller holder fri.

Børnehaven Tusindfryd
Hylkevej 56, Hylke
8660 Skanderborg
Tlf.:  30 54 35 92