Louise og Tonnie Schmidt Sletskov – Hylke


Hvor længe har I boet i byen?
Vi købte huset i juli 2006 og overtog det i september.

Hvorfor valgte I Hylke?
I første omgang valgte vi Hylke udfra prisen – vi fik betydelig mere hus for pengene herude kontra Skanderborg. Efterfølgende er vi blevet vilde med landsbylivet, og det viste sig at være et rigtig godt valg for os.

Hvad gør Hylke til et godt sted at bo?
Det at bo i en landsby er helt specielt. Hylke er for os sammenhold/fælleskab, engagement og tryghed. I Hylke har man masser af mulighed for indflydelse på livet i landsbyen.

Hvordan bruger du landsbyen?
Begge vores drenge har været i dagpleje, børnehave og skole herude, og det har været en dejlig tryg start for børnene. Vi bruger mange af foreningernes tilbud, vores yngste dreng går til fodbold, vores ældste i ungdomsklub, og vi bruger biblioteket, motionscentret og multibanen og fodboldbanen til tennis, fodbold og leg. Vi er begge aktive i bestyrelser herude hhv skolebestyrelse, fodbold og ungdomsklub. Og sidst men ikke mindst nyder vi at gøre vores indkøb hos vores fantastiske købmandsbutik.

Hvad er Hylkes styrker?
Smuk natur lige udenfor døren, der er perfekt til udfordrende løbeture, betagende gåture eller bakkede cykelture. Gode huspriser, kun 10 km fra Skanderborg. Vi har en god købmandsbutik. Vi har en ny skole 0-2. kl, sammenbygget med en fantastisk børnehave. Et aktivt foreningsliv, med aktiviteter året rundt. Vi har Hylke festuge, hvor hele byen mødes til forskellige arrangementer.

Hvad er vigtigt for dig i Hylke?
At Hylke er som en stor familie, hvor man deltager på forskellige plan. Der er en omsorg, opmærksomhed og et helt unikt fælleskab, hvor der er plads til alle.

Stenløkkeparken 7, 8660 Skanderborg
fam.sletskov@gmail.com
Louise: 61694786
Tonnie: 22620040