“Hos Købmanden Hylke” er til salg

Den meddelelse tikkede ud på Facebook forleden – læs opslaget igen her på Hylkenyt. Det er nedslående læsning, men jeg forstår godt Ulrik, for det er ikke et 8-16 job at være købmand i Hylke. Der er mange ting, der skal tages stilling til hele tiden, og der er jo også andre ting i livet. Ulrik gør det fantastisk godt. Han har taget Hylke med storm på grund af sin hjælpsomhed og sit vindende væsen, og sammen med det fantastiske personale i butikken scores der dagligt masser af points. Alt dette slipper vi ikke uden videre og prøver derfor at opsummere nogle facts:

Butikken er blevet energi-optimeret med nye frysere, nyt varmesystem og nye led-lys, som kan spare mange driftskroner på el og olie, og der er gjort et stort arbejde med at tilpasse vareudbud, og vareture ud i kommunen er blevet endnu længere. Samarbejdsaftalen om vareudbringning til pensionister i kommunen løber 5 år endnu, før den skal fornyes.

Ulrik giver udtryk for, at driften af butikken løber fint rundt, og at han forventer et mindre overskud for 2016, når regnskabet er færdigbehandlet hos revisoren. Der arbejdes fortsat på at gøre butikken bedre, også ud fra de ønsker, der fremkom på spørgeskemaet, som blev rundsendt før jul.

Han understreger, at han IKKE lukker butikken, men at han er åben for forskellige løsninger med salg af butikken. Han ønsker sig fri for det økonomiske ansvar, bl.a. fordi han stadig har et hus til salg på Fyn. Han kunne måske godt tænke sig at arbejde videre i butikken under en eller anden form, også fordi han er kommet til at holde så meget af borgerne i Hylke.

Derfor, kom nu Hylke, lad os stramme balderne og støtte endnu mere op om butikken. Læg alle de indkøb du kan i butikken, så omsætningen stiger, og butikken bliver endnu mere attraktiv for en køber. Det nytter ikke noget, at vi kun køber den pakke gær eller de cigaretter, vi glemmer at købe andre steder. Ulrik giver heldigvis lang snor, men alting har en deadline. Mange hilsner, Irma