Update vedr. købmandsbutikken

Der har desværre ikke vist sig en købmand, der ville købe butikken i Hylke, derfor er den foreløbig eneste mulige løsning, for at bevare butikken, en foreningsdrevet butik. Arbejdsgruppen arbejder på højtryk for at finde en løsning, som kan være en realistisk mulighed.

Ulrik har lavet en plan, der gør det muligt for ham at holde butikken åben til 30. september. Dette giver os chancen for at finde en model, der kan bære. Husk at støtte max. op ved at handle i butikken.

NU har vi så brug for jeres positive tilkendegivelser: Vi får brug for kapital til overtagelse af butikken og starter derfor indsamling af forhåndstilsagn om køb af anparter.

Du kan læse meget mere i den vedlagte skrivelse. Husk at sætte x i kalenderen til borgermødet d. 24/8 kl. 19.30 i Forsamlingshuset, hvor alle facts vil blive lagt frem, og du kan komme med dine input.

Indtil da, skriv gerne spørgsmål på fb-oplægget på Landsbyen Hylke, eller skriv til mail: nykoebmand@hylkeinfo.dk, så vi kan forberede os så godt som muligt til borgermødet

Vi håber på jeres opbakning – husk 1, 2 eller 3 anparter er et lille beløb i forhold til den værdi dit hus potentielt mister uden butik i Hylke. Ejendomsmæglerne siger ca. 100.000 kr. pr bolig – det giver en værdiforringelse på 20 mill. kr. for 200 huse i Hylke og nærmeste omegn.. Endvidere siger ny undersøgelse fra Opinion, at i forbindelse med huskøb, så vægter dagligvareforretning højt (88%) og endda mere end skole (83%).

Vigtigt: Det er meget vigtigt for butikkens likviditet, at vi fortsætter med at forudbetale på konto til køb af varer.

Vi håber på rigtig stor opbakning til ny butik i Hylke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *